Ponsel
+86 18853290076
Nelpon Kita
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@sp-hengrong.com

Tenun PP Tenun PP

Keterangan Singkat:

SharingPlast Woven plastik rumput tikar dianggo kanthi mungkasi pasokan srengenge menyang suket, banjur mateni. Nalika iku uga nyedhiyakake banyu sing cukup kanggo lemah ing ngisor lemah.


  • Bobot Kain: 75 ~ 120 gsm
  • Bahan: PP Utawa PE
  • Mesh Biasa: 5 * 5/7 * 7/8 * 8/10 * 10
  • Kahanan tenun: Air jet loom lan loyang bunder
  • Werna: Ireng / Putih Putih / Putih utawa kaya sing dijaluk pelanggan
  • Aksesoris: Rampung jahitan apik kanggo wangun hood, bentuk tutup. Nganti papat percetakan warna
  • Ukuran: Jembar nganti 126 ", ambane gulung ss miturut panjaluk sampeyan
  • : Laminasi SBPP kasedhiya.
  • Detail Produk

    Tag Product

    Katrangan

    SharingPlast Woven plastik rumput tikar dianggo kanthi mungkasi pasokan srengenge menyang suket, banjur mateni. Nalika iku uga nyedhiyakake banyu sing cukup kanggo lemah ing ngisor lemah.

    Digawe dening puteran bunder khusus. ShiningPlast tenunan PP Weed Mat tahan lama lan tahan luh. Lan perawatan UV sing stabil. ShiningPlast Weed Mat bisa nahan cuaca sing angel lan tahan suwe kanggo nglindhungi kebon lan pemandangan taman.

    Frekuensi Daur ulang lan Ganti frekuensi Panggantos ndadekake ShiningPlast Woven Weed Mat luwih ramah Eco. 

    Fitur

    ·Kuwat lan Awet:
    Looms canggih lan teknik lapisan sing mateng ngasilake kain sing kuwat

    ·Entheng:
    Kanthi kekuwatan sing padha, kita ngasilake kain bobot sing luwih entheng kanthi kekuwatan lan biaya ekonomi.

    ·Cuaca tahan:
    ShiningPlast PP / PE ditenunake balutan / tudung kayu sing nyedhiyakake anti banyu lan daya tahan kanggo kayu / kayu sampeyan saka cuaca lan sakcedhake manawa transfer utawa panyimpenan utawa kemasan.
    SBPP laminasi: Laminasi SBPP kasedhiya kanggo syarat antiskid ing permukaan.

    .Ngelas Jahitan:
    Bungkus Lumber utamane kanggo hood mbutuhake kualitas jahitan sing apik kanggo nahan kain sing cukup nalika nutupi tumpukan. Yen ana panjaluk jahitan, kita bakal ngirim conto sewing kanggo persetujuan lan konfirmasi sampeyan.

    .U-tahan:
    UV sing diresepake UV, bungkus kayu / hood ShiningPlast bakal tahan luwih saka cahya UV.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita