Ponsel
+86 18853290076
Nelpon Kita
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@sp-hengrong.com

Truk Tarp

Keterangan Singkat:

ShiningPlast Truck Tarp penting kanggo truk sampah, treler, tutup amben warata, panutup bahan bangunan, tutup konstruksi, truk, traktor, piranti lan tutup peralatan. Nampilake kain poliethelin sing dilapisi dobel tugas sing abot, uga sisi lan pungkasan sing dikuatake kaping pindho. D-baja D-ring kanthi nyulam nilon webbing saben sawetara sikil ing saubengé perimeter.


Detail Produk

Tag Product

Katrangan

ShiningPlast Truck Tarp penting kanggo truk sampah, treler, tutup amben warata, panutup bahan bangunan, tutup konstruksi, truk, traktor, piranti lan tutup peralatan. Nampilake kain poliethelin sing dilapisi dobel tugas sing abot, uga sisi lan pungkasan sing dikuatake kaping pindho. D-baja D-ring kanthi nyulam nilon webbing saben sawetara sikil ing saubengé perimeter.

Spesifikasi

Bobot  200-300 gsm
Materi  HDPE + LDPE
Mesh    14x14 ~ 16x16
Tenun  Air jet loom lan loom bunder
Werna  Minangka panjaluk pelanggan
Ukuran  Minangka panjaluk pelanggan
Nyithak  Nganti 4 warna

Paket Biasa

Saben potongan sing dikemas ing kantong polong PE kanthi label sing dipasang.
2. Produk nomer tartamtu dikempalken ing siji karton utawa dikempalken ing bales.
3. Palletization sing dirancang khusus (AS utawa Pallet standar AS) yen perlu.

Fitur

· Kuat lan awet: PE tenunan tarp Kuwat lan awet.
· Tearproof: Kekuwatan super tahane luh minimalake pecahan sajrone transportasi lan panyimpenan.
· Anti banyu: nyegah kontaminasi utawa karusakan saka udan utawa kelembapan.
· Pojok Jagung: Plancongan sing dikonfirmasi papat kanthi segitiga plastik.
· Tahan UV: Kita nggunakake perawatan UV lan stabil sing paling apik kanggo njamin stabilisasi sajrone paparan UV jangka panjang.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita