Ponsel
+86 18853290076
Nelpon Kita
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@sp-hengrong.com

Kain kayu ijo sing transparan

Keterangan Singkat:

ShiningPlast Woven Translucent Greenhouse Fabric minangka bahan sing luwih apik kanggo mbantu proyek sing unik kanggo sampeyan. Iki uga pilihan sing paling akeh digunakake dening petani serius.


  • Bobot Kain: 100 gsm ~ 250 gsm
  • Bahan: PE
  • Mesh: 8 * 8 ~ 16 * 16
  • Kahanan tenun: jet banyu loom
  • Aksesoris: Kalor ditutup kanthi tali, eyelet ing interval 3 kaki kabeh.
  • Ukuran: Selaras
  • Detail Produk

    Tag Product

    Katrangan

    ShiningPlast Woven Translucent Greenhouse Fabric minangka bahan sing luwih apik kanggo mbantu proyek sing unik kanggo sampeyan. Iki uga pilihan sing paling akeh digunakake dening petani serius.

    Ditenun poliethelin kanthi kapadhetan transparan ing tengah lan dilapisi polietilena kanthi kapadhetan sing nyedhiyakake transparan gedhe sing ngidini tanduran bisa nyerep srengenge kanthi luwih efisien. 

    Sampeyan uga diproses dening perawatan UV sing apik kanggo tahan srengenge sing kuwat ing wilayah tartamtu lan bisa nahan cahya sing suwe banget. Kanthi materi poliétilena mentah sing gedhe, bisa nolak macem-macem suhu.

    Minangka panjaluk sampeyan, ShiningPlast uga bisa menehi jumlah sing beda saka 8 * 8 ~ 16 * 16 kanggo nuntut panjaluk sampeyan beda.

    Fitur

    · Kuat lan Awet:
    Digawe kanthi teknik tenunan lan lapisan sing apik, ShiningPlast Greenhouse bisa tetep dadi barang sing kuwat lan tahan lama sawise dienggo nggunakake jangka panjang.

    .Low Pangurangan Penyambungan:
    Tingkat Penyusutan sing apik banget nggawe kain omah sampeyan kanthi stabil tanpa kuwatir saka luh utawa rint amarga diganti ukuran.

    · Cuaca tahan:
    ShiningPlast kain Greenhouse kain nyedhiyakake anti banyu lan pangreksan suwe ing cuaca hash, installment, utawa lempitan sawise nggunakake.

    .U-tahan:
    Kita ngerti manawa stabilisasi UV minangka properti sing paling penting kanggo syarat-syarat kain iki. Perawatan UV sing apik banget bakal nggawe kain tetep stabil lan tahan lama sanajan ana sinar UV sing kuwat.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk