Ponsel
+86 18853290076
Nelpon Kita
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@sp-hengrong.com

Tutup Kémah

Keterangan Singkat:

Tertutup Tarpaulin Tutup Kertas Polok Tarpaulin Kasedhiya Kanggo Dibangun saka tenun poliétilena kanthi kapadhetan, hems stitched lan grommet aluminium kanggo kekuatan lan kekiatan lan kekuatan tahan.


Detail Produk

Tag Product

Katrangan

Tertutup Tarpaulin Tutup Kertas Polok Tarpaulin Kasedhiya Kanggo Dibangun saka tenun poliétilena kanthi kapadhetan, hems stitched lan grommet aluminium kanggo kekuatan lan kekiatan lan kekuatan tahan. Nampilake bukti cuaca, karat, cendhek, luh, lan resistensi UV dadi tahan lama lan bisa digunakake maneh kanthi ngumbah gampang. Cocog kanggo nggunakake ing sawetara tameng lan tali kanggo mesin, prau, mobil, kemah, lanskap lan konstruksi.

Spesifikasi

Bobot  200-400 gsm
Materi  HDPE + LDPE
Mesh    14x14 ~ 16x16
Tenun  Air jet loom lan loom bunder
Werna  Minangka panjaluk pelanggan
Ukuran  6 '* 8' / 8 '* 8' / 8 '* 10' Max nganti 100 '* 100'
Nyithak  Nganti 4 warna
Wulu Katerangan aluminium teyeng bukit jarak antara 3 kaki.

Paket Biasa

1. Saben bag sing dikempalken ing kantong poly PE kanthi label sing dipasang.
2. Produk nomer tartamtu dikempalken ing siji karton utawa dikempalken ing bales.
3. Palletization sing dirancang khusus (AS utawa Pallet standar AS) yen perlu.

Fitur

· Kuat lan awet: PE tenunan tarp Kuwat lan awet. Seam sing diobati lan disegel kanggo kekiatan sing ditambah.
· Tearproof: Kekuwatan super tahane luh minimalake pecahan sajrone transportasi lan panyimpenan. Poline twine tali sing dikuatake uga menehi kekuatan tegangan lan resistensi tahan luh.
· Anti banyu lan kabeh tahan cuaca: nyegah kontaminasi utawa karusakan saka udan utawa kelembapan.
· Tahan UV: Kita nggunakake perawatan UV lan stabil sing paling apik kanggo njamin stabilisasi sajrone paparan UV jangka panjang. Bahan HDPE digawe anti banyu lan tahan UV


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita