Ponsel
+86 18853290076
Nelpon Kita
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@sp-hengrong.com

Tarpaulin Rolls

Keterangan Singkat:

Sembarang produk sing diwenehake saiki bisa dituku ing bentuk gulungan pra-kain.


Detail Produk

Tag Product

Katrangan

Sembarang produk sing diwenehake saiki bisa dituku ing bentuk gulungan pra-kain.

Spesifikasi

Bobot  50-400 gsm
Materi  HDPE + LDPE
Mesh    5x4 ~ 16x16
Tenun  Air jet loom lan loom bunder
Werna  Minangka panjaluk pelanggan
Ukuran  1-4m
Nyithak  Nganti 4 warna

Paket Biasa

1. Saben rol muter maneh ing wesi intine.
2. Telung dibungkus nganggo kain sing ilang.

Fitur

· Kuat lan awet: PE tenunan tarp Kuwat lan awet.
· Tearproof: Kekuwatan super tahane luh minimalake pecahan sajrone transportasi lan panyimpenan.
· Anti banyu: nyegah kontaminasi utawa karusakan saka udan utawa kelembapan.
· Tahan UV: Kita nggunakake perawatan UV lan stabil sing paling apik kanggo njamin stabilisasi sajrone paparan UV jangka panjang.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita