Ponsel
+86 18853290076
Nelpon Kita
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@sp-hengrong.com

Strip Tarp

Keterangan Singkat:

PE Stripe Tarp digawe saka kain tenunan HDPE kanthi benang warna sing beda karo panjaluk pelanggan, laminasi loro-lorone nganggo bahan LDPE, papat pojok panas ditutup karo tali PP ing hem. Grommet aluminium ing interval sekitar sudhut Empat sudhut bisa dikuatake kanthi bar plastik.


Detail Produk

Tag Product

Katrangan

PE Stripe Tarp digawe saka kain tenunan HDPE kanthi benang warna sing beda karo panjaluk pelanggan, laminasi loro-lorone nganggo bahan LDPE, papat pojok panas ditutup karo tali PP ing hem. Grommet aluminium ing interval sekitar sudhut Empat sudhut bisa dikuatake kanthi bar plastik.

Kain sing dirawat ditenun super awet lan tali grommet tegar dilapisi njamin produk bahan konstruksi. Rawatan UV uga kasedhiya kanggo nggawe tarp luwih awet. Kita bisa ngasilake produk rampung, nanging uga bisa ngasilake gulung kain sing wis digawe kanggo sampeyan.

Spesifikasi

Bobot  50-400 gsm
Materi  HDPE + LDPE
Mesh    5x4 ~ 16x16
Tenun  Air jet loom lan loom bunder
Werna  Minangka panjaluk pelanggan
Ukuran  1-4m
Nyithak  Nganti 4 warna

Paket Biasa

1. Saben produk sing wis dikempalken ing kantong polong PE kanthi label sing dipasang.
2. Produk nomer tartamtu dikempalken ing siji karton utawa dikempalken ing bales.
3. Palletization sing dirancang khusus (AS utawa Pallet standar AS) yen perlu.
4. Gulungan kain bisa dadi mundur ing intine wesi.

Fitur

· Kuat lan awet: PE tenunan tarp Kuwat lan awet.
· Tearproof: Kekuwatan super tahane luh minimalake pecahan sajrone transportasi lan panyimpenan.
· Anti banyu: nyegah kontaminasi utawa karusakan saka udan utawa kelembapan.
· Tahan UV: Kita nggunakake perawatan UV lan stabil sing paling apik kanggo njamin stabilisasi sajrone paparan UV jangka panjang.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita