Ponsel
+86 18853290076
Nelpon Kita
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@sp-hengrong.com

Net Shade

Keterangan Singkat:

Produk net ShiningPlast kalebu Sun Shade Net, Shade Sail, Net Safety, Debris Net, Scaffolding Net, Anti-Hail Net, Anti-Bird Net etc.

 


Detail Produk

Tag Product

Katrangan

Produk net ShiningPlast kalebu Sun Shade Net, Shade Sail, Net Safety, Debris Net, Scaffolding Net, Anti-Hail Net, Anti-Bird Net etc.

Shade Nets yaiku kain poliethelin sing dirajut kanthi entheng sing bisa digunakake kanggo nglindhungi saka panas Sun lan radiasi ultraviolet sing kita lan tanduran bisa uga ora dingerteni. The Shade Net teka ing sawetara sing beda-beda ing ngisor kapadhetan kain. Yaiku, Kapadhetan kain polietilena saka Shade Net bisa uga ana antarane 50℅-90%
50% Shade Net sing kandhel ngidini mung 50% kedadeyan cahya ing permukaan kasebut nalika 90℅ bakal ngidini cahya ora luwih saka 10% nembus.

Spesifikasi

Jeneng Item Shade Net / Clade Shade / Fabric Shade
Materi Polyethylene Kapadhetan Tinggi kanthi Penstabil UV
Sinar UV 3% -5%
Faktor Shade 30% -95%
Werna Ijo, Ireng, Biru lsp lan bisa disesuaikan
Ukuran 2x100m, 4x50m lsp lan bisa disesuaikan
Pengemasan Tube kertas keras ing njero lan PE Bag transparan kanthi label warna
Fitur Rezeki sing dipasang kanthi benang dobel
Uselife 3-5wengi
Fire Retardant Bisa kasedhiya

Mono Shade Net / Tape Shade Net

◆ Material: Polyethylene Kapadhetan dhuwur karo penstabil UV
◆ Werna: Ijo, Ireng, Biru lan bisa disesuaikan
Act Factor Shade: 30% -95%
◆ Ukuran: 4x50m, 2x100m dll, bisa disesuaikan
Edges sudhut penegake nganggo tlapukan kniting kasedhiya
◆ Packing by roll with tube kertas keras ing njero

Aplikasi

Net Net net bisa digunakake kanggo omah kaca, playhouse, pager privasi, awnings
◆ Blumbang srengenge & panas, bisa nyedhiyakake 30% -95% warna lan suda suhu
◆ Lindhungi saka sinar UV mbebayani
◆ Gampang diinstal nganggo aksesoris pilihan yen perlu


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita