Ponsel
+86 18853290076
Nelpon Kita
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@sp-hengrong.com

Gulungan Kain Non-anyaman PP Spunbond Kanggo Kabeh Jenis Topeng

Keterangan Singkat:

Kita wis nggawe manufaktur lan nyediakake kain Nonpren Polypropylene Spun-bond sajrone dekade kepungkur. Sajrone Epidemik COVID-19, kain nonwoven PP Spun-bond sing diprodhuksi ing pabrik kita digunakke kanggo kabeh jinis topeng rai lan wilayah pencegahan epidemi.


  • Bobot: 20-50g
  • Bahan: 100% Polipropilena
  • Teknologi: S, SS
  • Jembar: 17,5cm, 19.5cm, 20cm, 25cm, 26cm utawa kaya sing disesuaikan
  • Werna: Werna
  • Ukuran: 6 '* 8' / 8 '* 8' / 8 '* 10' Max nganti 100 '* 100'
  • Nyithak: Nganti 4 warna
  • Detail Produk

    Tag Product

    Katrangan

    Kita wis nggawe manufaktur lan nyediakake kain Nonpren Polypropylene Spun-bond sajrone dekade kepungkur. Sajrone Epidemik COVID-19, kain nonwoven PP Spun-bond sing diprodhuksi ing pabrik kita digunakke kanggo kabeh jinis topeng rai lan wilayah pencegahan epidemi.

    Gulungan PP kain spunbond non-kain sing digawe kain kualitas apik minangka pilihan sing paling apik kanggo produk kain topeng pasuryan sampeyan. Kabeh jinis bobot kain kasedhiya kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

    Spesifikasi

    Bobot  20-50gsm
    · Bahan  100% Polipropilena
    · Teknologi  S, SS
    · Lebar  17,5cm, 19.5cm, 20cm, 25cm, 26cm utawa kaya sing disesuaikan
    · Werna  Minangka panjaluk pelanggan
    · Ukuran  6 '* 8' / 8 '* 8' / 8 '* 10' Max nganti 100 '* 100'
    · Nyithak  Nganti 4 warna

    Paket Biasa:

    Gulungan dibungkus inti kertas 2 "utawa 3" lan poli ing njaba.

    Fitur

    · Kase ambegan: Bahan polipropilena Spun-bond kain Nonwoven digawe ambegan, digunakake ing area topeng pasuryan.

    · Anti-Bakteri: bisa nyegah panularan bakteri liwat permukaan dhewe.

    · Lembut: Kain nonwoven PP Spun-bond alus minangka bahan topeng pasuryan sing ramah kulit.

    · Bahan sing ramah lingkungan: Bahan polipropilena degradable. Lingkungan lingkungan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk