Ponsel
+86 18853290076
Nelpon Kita
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@sp-hengrong.com

Kantong Nonwoven / PP / PVC / PE / EVA

Keterangan Singkat:

ShiningPlast ngasilake macem-macem jinis tas saka Nonwoven kanggo PVC, saka materi PE menyang EVC. Kita duwe tim jahit sing mateng lan uga fasilitas percetakan.


Detail Produk

Tag Product

Katrangan

ShiningPlast ngasilake macem-macem jinis tas saka Nonwoven kanggo PVC, saka materi PE menyang EVC. Kita duwe tim jahit sing mateng lan uga fasilitas percetakan.

Kita ndarbeni 6 garis pipa sing dipasang saka PP kanggo produksi kain sing ora dirajut kanthi kapabilitas ngasilake kain non-tenunan kanthi macem-macem warna lan ukuran kanthi ukuran 8 nganti 250gsm lan 3.2m (maksimal), kapasitas taunan umure 12,000 ton.

Kita ngasilake produk fungsional kayata kain non-anyaman hidrofilik, kain non-tenunan anti-kain, kain non-tenun, anti-tuwa tanpa kain, kain non-tenunan antikatis,; kita ngasilake tutup tanduran sing ora dirajut, tutup protes Frost, kain kontrol ganja, kain srengenge, tas nutrisi, lan tas buah lan sapiturute. Produk iki digunakake ing lapangan hortikultur, kebon lan pertanian; Lebar kain sing paling dhuwur bisa 20 meter kanthi iketan iketan ultrasonik lan lem, sing gampang bisa nyukupi kebutuhan saka kebon lan suketan. 

Fitur

Wide Jenis
Saka PE nganti PVC nganti EVC lan nonwoven. Kita ngasilake macem-macem jinis tas kanthi bentuk sing dibutuhake.

Zipper kasedhiya
Zipper bisa ditrapake ing tas kasebut miturut sing sampeyan butuhake.

Printing warna warna
Kita bisa nyithak macem-macem warna ing tas.

Kapasitas gedhe
Kapasitas gedhe lan tim jahit gedhe bisa mbantu panjaluk gedhe.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk