Ponsel
+86 18853290076
Nelpon Kita
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@sp-hengrong.com

Nonwoven Kanggo Pertanian

Keterangan Singkat:

ShiningPlast uga ngasilake kain tetanèn sajrone pirang-pirang taun. Lan kita adol akeh Covers kanggo nutupi perlindungan lan tanduran Frost. ShiningPlast kain nonwoven bakal nglindhungi potong ing wektu sing suwe.


  • Bobot Kain: 10-250gsm
  • Bahan: PP-obligasi PP (SBPP)
  • Jinis: S, SS
  • Werna: Werna Ireng utawa Panton
  • Detail Produk

    Tag Product

    Katrangan

    ShiningPlast uga ngasilake kain tetanèn sajrone pirang-pirang taun. Lan kita adol akeh Covers kanggo nutupi perlindungan lan tanduran Frost. ShiningPlast kain nonwoven bakal nglindhungi potong ing wektu sing suwe. 

    Fitur

    · Kuat lan Awet:
    ShiningPlast Lands kain iku awet lan kuwat. Kita bisa ngasilake rong jinis S lan SS.

    · Cahya:
    Bobot sakabèhé entheng ndadekake gampang digawa lan nginstal.

    .Hakubreath breath:
    ShiningPlast Landscaping kain duwe WVT apik banget. Tetanduran bisa ambegan kanthi lancar.

    .U-tahan:
    Rawat UV sing dirancang, nggawe ShiningPlast Breathable Roofing stabil ing cahya UV jangka panjang.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk