Ponsel
+86 18853290076
Nelpon Kita
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@sp-hengrong.com

Warta

  • To get you covered.

    Kanggo njaluk sampeyan dijamin.

    Tarpaulins digunakake kanthi akeh cara kanggo nglindhungi wong lan barang saka angin, udan, lan srengenge. Iki digunakake sajrone konstruksi utawa sawise bencana kanggo nglindhungi struktur sing wis dibangun utawa rusak, kanggo nyegah kekacoan sajrone nglukis lan kegiatan sing padha, lan ngemot lan ngumpulake lebu. Dheweke ...
    Waca liyane
  • How We Make a Better House Wrap

    Kepiye Kita Nggawe Bungkus Omah sing Luwih Apik

    Bungkus omah, uga dikenal kanthi nggunakake bungkus omah merek dagang umume, umume nuduhake bahan sintetik sing digunakake kanggo nglindhungi bangunan. Lebokake omah fungsine minangka penghalang tahan cuaca, nyegah udan mlebu ing tembok tembok nalika ngidini uap banyu pas menyang njaba. Yen lembab ...
    Waca liyane
  • Advanced Tech Makes Roofers Safer.

    Advanced Tech Nggawe Roofers Luwih aman.

    Underlayment minangka komponen sing ora cetha lan wigati kanggo sistem atap payon omah saiki. Iki minangka lapisan bahan anti banyu sing nglindhungi dek atap utawa substrat saka gangguan banyu, yen lapisan njaba ngalami karusakan. Underlayment atap atap sintetis luwih disenengi ...
    Waca liyane