Ponsel
+86 18853290076
Nelpon Kita
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@sp-hengrong.com

Lumber Warp / Hood

Keterangan Singkat:

ShiningPlast PP / PE ditenunake balutan / tudung kayu sing nyedhiyakake banyu, tahan, luh, lan daya tahan kanggo kayu / kayu saka cuaca lan sakcedhake manawa transfer utawa panyimpenan utawa kemasan.


  • Bobot Kain: 75 ~ 120 gsm
  • Bahan: PP Utawa PE
  • Mesh Biasa: 5 * 5/7 * 7/8 * 8/10 * 10
  • Kahanan tenun: Air jet loom lan loyang bunder
  • Werna: Ireng / Putih Putih / Putih utawa kaya sing dijaluk pelanggan
  • Aksesoris: Rampung jahitan apik kanggo wangun hood, bentuk tutup. Nganti papat percetakan warna
  • Ukuran: Jembar nganti 126 ", ambane gulung ss miturut panjaluk sampeyan
  • : Laminasi SBPP kasedhiya.
  • Detail Produk

    Tag Product

    Katrangan

    ShiningPlast PP / PE ditenunake balutan / tudung sing dienggo minangka bungkus protèktif kanggo kayu, kayu lapis, kayu garing kilen, kayu sing dirawat, kayu sing diresapi, aku-gabung & balok, panel struktural, kabeh jinis sidings lan bahan bangunan liyane.

    ShiningPlast PP / PE ditenunake balutan / tudung kayu sing nyedhiyakake banyu, tahan, luh, lan daya tahan kanggo kayu / kayu saka cuaca lan sakcedhake manawa transfer utawa panyimpenan utawa kemasan.

    ShiningPlast PP / PE ditenun kayu / kapen kayu bisa dicithak nganti 4 warna sing mbantu nyengkuyung kualitas kayu.

    Uga njaba Loro warna putih nggawe reflektif lumahing, lan mburi ireng dadi iyub-iyub menyang kayu kasebut, saengga bisa menehi pangayoman jangka panjang ing tumpukan bungkusan sampeyan. Plus UV dirancang sing dirawat, bungkus kayu / ShiningPlast bakal tahan luwih dawa.

    Fitur

    · Kuat lan Awet:
    Looms canggih lan teknik lapisan sing mateng ngasilake kain sing kuwat

    · Entheng:
    Kanthi kekuwatan sing padha, kita ngasilake kain bobot sing luwih entheng kanthi kekuwatan lan biaya ekonomi.

    · Cuaca tahan:
    ShiningPlast PP / PE ditenunake balutan / tudung kayu sing nyedhiyakake anti banyu lan daya tahan kanggo kayu / kayu sampeyan saka cuaca lan sakcedhake manawa transfer utawa panyimpenan utawa kemasan.

    .SBPP laminasi:
     Laminasi SBPP kasedhiya kanggo syarat antiskid ing permukaan.

    .Ngelas Jahitan:
    Bungkus Lumber utamane kanggo hood mbutuhake kualitas jahitan sing apik kanggo nahan kain sing cukup nalika nutupi tumpukan. Yen ana panjaluk jahitan, kita bakal ngirim conto sewing kanggo persetujuan lan konfirmasi sampeyan.

    .U-tahan:
    UV sing diresepake UV, bungkus kayu / hood ShiningPlast bakal tahan luwih saka cahya UV.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk