Ponsel
+86 18853290076
Nelpon Kita
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@sp-hengrong.com

Lawang Scaffold Leno

Keterangan Singkat:

ShiningPlast Leno Scaffold Sheeting uga dijenengi jaring safety, jaring safety bangunan, lebu kanthi aman, jambatan perancah konstruksi, jaring pager, jaring lebu, jaringan perancakan PE, jaringan perancah, lsp.


  • Bobot: 65gsm ~ 260gsm
  • Struktur: LDPE + HDPE Open Mesh + LDPE
  • Penambahan Webbing
  • Mesh: Reguler 3 * 3 utawa selaras.
  • Jinis: Gulung utawa lambaran (Ukuran rampung utawa ukuran sing dipotong)
  • Detail Produk

    Tag Product

    Katrangan

    ShiningPlast Leno Scaffold Sheeting uga dijenengi jaring safety, jaring safety bangunan, lebu kanthi aman, jambatan perancah konstruksi, jaring pager, jaring lebu, jaringan perancakan PE, jaringan perancah, lsp.

    HDPE netral net net lan dilapisi lapisan LDPE. Lan amarga cetha warna. Iki digunakake kanggo situs konstruksi kanggo nglindhungi para pekerja konstruksi lan ngalangi lebu supaya ora tiba. Uga nyampirake situs kanggo nyegah wong-wong ing saubengé ora lara.

    ShiningPlast sing jelas Leno Tarp uga bisa digunakake minangka kain Greenhouse, underlayment atap tanpa bagean web lan kadhangkala nganggo metallic PET sing dilapis ing mburi.

    Fitur

    · Kuat lan awet

    · Webbing sing dikuatake

    · Anti banyu

    · Anti-beku

    · Bukak-bukak

    · Tahan luh

    · Perawatan FR kasedhiya nalika panjaluk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk