Ponsel
+86 18853290076
Nelpon Kita
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@sp-hengrong.com

Nonwoven Kanggo Landscaping

Keterangan Singkat:

Kita ndarbeni 6 garis pipa sing dipasang saka PP kanggo produksi kain sing ora dirajut kanthi kapabilitas ngasilake kain non-tenunan kanthi macem-macem warna lan ukuran kanthi ukuran 8 nganti 250gsm lan 3.2m (maksimal), kapasitas taunan umure 12,000 ton.


  • Bobot Kain: 10-250gsm
  • Bahan: PP-obligasi PP (SBPP)
  • Jinis: S, SS
  • Werna: Werna Ireng utawa Panton
  • Wangun: Tas / Kothak / Sewed Hood.
  • Detail Produk

    Tag Product

    Katrangan

    ShiningPlast uga konsentrasi kanggo produksi kain Landscaping pirang-pirang taun. Tetanduran tetep anget lan bisa lancar ambegan. Kajaba iku, ngalangi suket kanggo thukul. ShiningPlast landscaping / lawon kontrol ganja duwe kekuwatan sing kuat, daya tahan lan sifat-sifat got. Uga nduweni tingkat permeabilitas sing dhuwur lan tetep kekuatan kanggo panggunaan sing suwe. ShiningPlast nonwoven duwe penempatan serat sing apik lan sampeyan bisa ngrasakake tekstil sing beda.

    Kita ndarbeni 6 garis pipa sing dipasang saka PP kanggo produksi kain sing ora dirajut kanthi kapabilitas ngasilake kain non-tenunan kanthi macem-macem warna lan ukuran kanthi ukuran 8 nganti 250gsm lan 3.2m (maksimal), kapasitas taunan umure 12,000 ton.

    Kita ngasilake produk fungsional kayata kain non-anyaman hidrofilik, kain non-tenunan anti-kain, kain non-tenun, anti-tuwa tanpa kain, kain non-tenunan antikatis,; kita ngasilake tutup tanduran sing ora dirajut, tutup protes Frost, kain kontrol ganja, kain srengenge, tas nutrisi, lan tas buah lan sapiturute. Produk iki digunakake ing lapangan hortikultur, kebon lan pertanian; Lebar kain sing paling dhuwur bisa 20 meter kanthi iketan iketan ultrasonik lan lem, sing gampang bisa nyukupi kebutuhan saka kebon lan suketan. 

    Aplikasi

    · Fleece Taman
    · Tutup tanduran
    · Tutup Tomat
    · Cover Rose
    · Tutup Perlindungan Frost
    · Landscaping

    Fitur

    · Kuat lan Awet:
    ShiningPlast Lands kain iku awet lan kuwat. Kita uga bisa ngasilake jinis SS uga.

    · Entheng:
    Bobot sakabèhé entheng ndadekake gampang digawa.

    .Hakugh breathability:
    ShiningPlast Landscaping kain duwe WVT apik banget. Tetanduran bisa ambegan kanthi lancar.

    .U-tahan:
    Rawat UV sing dirancang, nggawe ShiningPlast Breathable Roofing stabil ing cahya UV jangka panjang.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk