Ponsel
+86 18853290076
Nelpon Kita
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@sp-hengrong.com

2-Ply House Wrap

Keterangan Singkat:

Kelembapan lan breathability dhuwur minangka simbol sing paling penting kanggo ShiningWrap.


  • Bobot Kain: 55 ~ 75 gsm
  • Bahan: PP / PE
  • Struktur 2 Lapisan: LDPP + HDPP utawa LDPE + HDPE
  • Mesh: 5 * 5/6 * 6/7 * 7/6 * 8/8 * 8 /
  • Kahanan Tenun: Air jet loom utawa loyang bunder
  • Werna: Putih utawa miturut panjaluk pelanggan.
  • Nyithak: Nganti 4 percetakan warna
  • Ukuran: 3 'X 100' 3 'X 150' 9 'X 100' 9 'X 150' 9 'X 195' 10 'X 100' 10 'X 150' 10 'X 195'
  • : Adat-adhepan kasedhiya kasedhiya
  • Detail Produk

    Tag Product

    Katrangan

    PP / PE sing ditenun ShiningWrap njaga tembok marang cuaca sing ora apik, cendhek. Kayane anti banyu, energi, lan larut. Ing pambangunan, panyerapan hawa lan kelembapan ora bisa nyingkiri. ShiningPalst Housewarp minangka alangan tahan banyu, tahan banyu, tahan hawa sing nyegah kelembapan, ngeculake mlebu lan ngidini uap banyu metu ing njaba.

    Kelembapan lan breathability dhuwur minangka simbol sing paling penting kanggo ShiningWrap.

    Wiwiti saka ekstrusi, kita jaga kanthi apik saben benang sutra kanthi nyetel rasio gambar / annealing menyang optimalisasi.

    Diwenehi kanthi tenunan tenunan maju supaya tenun tenunan ing njero scrim sak temene sadurunge ngalami panas nalika DIE-COATING. Sawetara sistem pendesain sing dirancang khusus nggawe permukaan sawise dilapisi. Ora mung tingkat nyuda stabil nanging uga tegangan sing luwih apik.

    Perforasi sing apik nggawe manawa napas gedhe sawise dicithak.

    Paket Biasa

    1. Ketat dibungkus kertas utawa PP lan ikatan (Flat Pallets)
    2. Palletalisasi khusus sing dirancang (AS utawa Pallet Flat standar utawa Utawa Cret).

    Fitur

    ·Awet: ShiningWrap minangka lapisan kaping pindho / tahan / tahan lama lan alangan cuaca. Amarga kita ati-ati ngati-ati benang sajrone ekstrusi. Kekahanan sing kuat diwiwiti saka mula. Ditambah teknologi tegang lan lapisan sing tepat, kain tetep dadi kekuatan sing apik nganti tumuju tangan.

    ·Entheng: Shiningwrap duweke properti sing entheng supaya luwih gampang nggawa lan nginstal.

    · Permeable / Micro-Perforated: Proses perforasi bakal nggawe ShiningWrap ngidini uap ekstra uwal saka njero ruangan kanggo nyegah cendhek sing kena pengaruh kelembapan.

    ·Cuaca Tahan: Wiwit fase penyemperitan benang, mula kita bakal ngurus saben benang bayi kanthi annealing gedhe lan rasio gambar, lan nenun kasebut kanthi looms maju, liwat T-Die Coating nganti rampung, lan kabeh iki bakal njalari tingkat pengecutan sing apik. , tegang / luh lan delaminasi sing apik. Perlindhungan exteriors bakal dijamin sanajan ing angin sing kuwat utawa sing ala.

    ·Nggayuhake Kasedhiya:

    Lem cair panas ing sisih mburi menehi pelanggan tambahan kanggo fungsi sing manut dhiri. Bakal mbantu bungkus omah tetep sanajan angin lan badai abot nalika pambangunan. Uga, mbantu pekerja kasebut nginstal kanthi gampang.

    ·Bukti Luh: Minangka titik sing penting banget, kekuwatan luh (rintangan luh sing gedhe sanajan sajrone instalasi ganas) kudu dihargai dening fasilitas maju lan teknologi produksi ngethok, sing luwih penting para pekerja.

    ·Anti banyu: Boten kados bungkus rata-rata, tenun sing ala nyebabake akeh bolongan lan jarak ing antarane kaset. Shiningwrap nduweni kualitas tenunan sing apik kanggo nggawe saben inci ing waton kain.

    ·Tahan UV: Kita nggunakake perawatan UV lan penstabil sing paling apik kanggo njamin stabilisasi sajrone paparan UV jangka panjang utawa konstruksi jangka panjang.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk