Ponsel
+86 18853290076
Nelpon Kita
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@sp-hengrong.com

Balut Omah Sing Bunder

Keterangan Singkat:

Breathability dhuwur dibutuhake luwih akeh kanggo bangunan. Amarga kelembapan tambahan lan kelembapan bakal nyebabake karusakan.


  • Bobot Kain: 60 ~ 120 gsm
  • Struktur:
  • Vindskydd: Formulir Nonwoven + Mikro formulate nonwoven
  • Angbroms: Formulir nonwoven + Coating breathable special
  • Jembar: Nganti 3,2 meter (10 ')
  • Ukuran: 3 'X 100' 3 'X 150' 9 'X 100' 9 'X 150' 9 'X 195' 10 'X 100' 10 'X 150' 10 'X 195' Utawa Disesuaikan
  • Nyithak: 1-4 kasedhiya
  • Detail Produk

    Tag Product

    Katrangan

    Breathability dhuwur dibutuhake luwih akeh kanggo bangunan. Amarga kelembapan tambahan lan kelembapan bakal nyebabake karusakan.

    ShiningPlast Highly Breathable House Wrap minangka pilihan kanggo bungkus omah anyaman.

    Ing ngisor iki rong jinis bungkus omah sing digunakake ing tembok dadi alangan. Siji diarani membran Angbroms dening rong lapisan Film non-anyaman lan Khusus Breathable. Liyane yaiku Vindskydd sing diproduksi 3 lapisan. Sing ana ing tengah yaiku lapisan Micro Porous khusus sing dilapis rong lapisan non-anyaman khusus.

    Kita bisa ngasilake kalorone. 

    Fitur

    ·Banget ambegan:
    Kaping pirang-pirang luwih akeh WVT tinimbang HouseWrap tenunan Perforated.

    ·Kuwat lan Awet:
    Balut House ShiningPlast sing awet banget uga awet lan kuwat. Iki pirang-pirang lapisan sing disusun.

    ·Entheng:
    Lapisan SBPP minangka kain utama ing struktur nyuda bobot sakabehe kanthi signifikan. Pancen gampang banget kanggo nindakake.

    .Rintangan Water:
    Properti sing ora hidrofilik bisa nggawe kain kasebut ketat banget karo banyu.

    .U-tahan:
    Perawatan UV sing dirancang kita nggawe ShiningPlast Highly Breathable HouseWrap stabil ing cahya UV jangka panjang.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita