Ponsel
+86 18853290076
Nelpon Kita
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@sp-hengrong.com

Dhuwur Poly Tarp

Keterangan Singkat:

Tar Heavy Duty Poly Tarp digawe saka kain tenunan HDPE, dilapisi loro-lorone kanthi bahan LDPE, papat pojok panas ditutup karo tali PP ing hem. Grommet aluminium ing interval sekitar sudhut Empat sudhut bisa dikuatake kanthi bar plastik.


Detail Produk

Tag Product

Katrangan

Tar Heavy Duty Poly Tarp digawe saka kain tenunan HDPE, dilapisi loro-lorone kanthi bahan LDPE, papat pojok panas ditutup karo tali PP ing hem. Grommet aluminium ing interval sekitar sudhut Empat sudhut bisa dikuatake kanthi bar plastik.

Kain sing dirawat ditenun super awet lan tali grommet tegar dilapisi njamin produk bahan konstruksi. Rawat UV lan pojok UV uga kasedhiya kanggo nggawe tarp luwih awet lan kuwat.

Spesifikasi

Bobot  140-200 gsm
Materi  HDPE + LDPE
Mesh    14x14
Tenun  Air jet loom lan loom bunder
Werna  Minangka panjaluk pelanggan
Ukuran  6 '* 8' / 8 '* 8' / 8 '* 10' Max nganti 100 '* 100'
Nyithak  Nganti 4 warna

Paket Biasa

1. Saben bag sing dikempalken ing kantong poly PE kanthi label sing dipasang.
2. Produk nomer tartamtu dikempalken ing siji karton utawa dikempalken ing bales.
3. Palletization sing dirancang khusus (AS utawa Pallet standar AS) yen perlu.

Fitur

· Kuat lan awet: PE tenunan tarp Kuwat lan awet.
· Tearproof: Kekuwatan super tahane luh minimalake pecahan sajrone transportasi lan panyimpenan.
· Anti banyu: nyegah kontaminasi utawa karusakan saka udan utawa kelembapan.
· Tahan UV: Kita nggunakake perawatan UV lan stabil sing paling apik kanggo njamin stabilisasi sajrone paparan UV jangka panjang.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk