Ponsel
+86 18853290076
Nelpon Kita
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@sp-hengrong.com

Sampul

Keterangan Singkat:

ShiningPlast Hay Cover Tarps diprodhuksi nganggo kain polimer perawatan perawatan UVI sing apik 200-400gsm. Yen wis ngrampungake haying, genti nutupi bales ing mangsa musim semi lan cahya. Tutup iki ngidini sampeyan ngirit jerami tambahan lan nyegah mundhut nutrisi.


Detail Produk

Tag Product

Katrangan

ShiningPlast Hay Cover Tarps diprodhuksi nganggo kain polimer perawatan perawatan UVI sing apik 200-400gsm. Yen wis ngrampungake haying, genti nutupi bales ing mangsa musim semi lan cahya. Tutup iki ngidini sampeyan ngirit jerami tambahan lan nyegah mundhut nutrisi.

Hay Tarps nampilake tugas sing abot, dikuatake poli sing kuwat lan tahan UV minangka Farm Tarp. Bahan poli yaiku tahan UV lan apik kanggo operasi tetanèn kanggo jaminan lawangan lan tutup. Ing sawetara kasus, mbayar dhewe sajrone setaun. Digawe metu saka kain sing dilapisi kain sing dilapisi kanthi lapisan segel sing ditutup kanthi keluwesan lan resistensi angin. Kelopak mata lan web web dipasang dadi 4 lapisan kain, nyedhiyakake sekitar 500 kilogram narik kekuatan, nggawe kekuwatan sing akeh.

Spesifikasi

Bobot  200-400 gsm
Materi  HDPE + LDPE
Mesh    14x14 ~ 16x16
Tenun  Air jet loom lan loom bunder
Werna  Minangka panjaluk pelanggan
Ukuran  1.5Mx2M ~ 20Mx50M
Nyithak  Nganti 4 warna

Paket Biasa

1. Saben bag sing dikempalken ing kantong poly PE kanthi label sing dipasang.
2. Produk nomer tartamtu dikempalken ing siji karton utawa dikempalken ing bales.
3. Palletization sing dirancang khusus (AS utawa Pallet standar AS) yen perlu.

Fitur

· Kuat lan awet: Tutup PE Hay sing berkualitas Kuat lan Awet kanggo nutupi HAY.
· Tearproof: Kekuwatan super tahane luh minimalake pecahan sajrone transportasi lan panyimpenan.
· Anti banyu: nyegah kontaminasi utawa karusakan saka udan utawa kelembapan.
· Tahan UV: Kita nggunakake perawatan UV lan stabil sing paling apik kanggo njamin stabilisasi sajrone paparan UV jangka panjang ing mangsa utawa ing cuaca sing luwih ala.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita