Ponsel
+86 18853290076
Nelpon Kita
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@sp-hengrong.com

Blanket Curing Konkrit

Keterangan Singkat:

ShiningPlast Curing Blankets mbantu njaga panas hidrasi nalika tahap awal konkrit konkrit lan nolak suhu sing adhem.


Detail Produk

Tag Product

Katrangan

ShiningPlast Curing Blankets mbantu njaga panas hidrasi nalika tahap awal konkrit konkrit lan nolak suhu sing adhem.

Struktur

• Rong lapisan kain tenunan PE (lapisan ngisor lan ndhuwur) terisolasi nganggo lapisan EPE sel-sel lan / utawa Bubble.

• Kasedhiya karo lapisan lapisan insulasi 1 nganti 5 sing nyedhiyakake R-Nilai saka 3 nganti 5.

• Tipe busa: Z-lempitan lan dikempalken ing polip tahan cuaca

• Tipe gelembung: digulung lan vakum dikempalken ing polong tarp bale tahan cuaca sing tahan cuaca

Fitur

• Nyedhiyakake kinerja situs kerja sing kabukten kanggo njaga panas hidrasi, utamane sajrone tahap awal kritis konkrit awal.

• Wenehi blok uap sing unggul sajrone ngobati

• Wenehi macem-macem standar ukuran kemul curing konkrit saka 3'x25 'nganti 12'x25'. Kasedhiya kanggo ngasilake ukuran kemul konkrit khusus.

• poliethelin Ireng ing lapisan ndhuwur kanggo nyedhiyakake kenaikan suhu maksimal saka panas solar lan mbantu lapisan lapisan jampel interior nggedhekake angka R.

• Silver utawa aluminized ing lapisan ngisor supaya panas luwih apik.

• Tutup tahan cuaca tahan lama

• Katerangan aluminium gratis tegar saben 3 '


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk