Ponsel
+86 18853290076
Nelpon Kita
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@sp-hengrong.com

4-Ply underofment Roofing Roofing

Keterangan Singkat:

ShiningPlast 4-Ply Roofing Roofing underlayment menehi perlindungan sing apik kanggo atap sing larang regane, uga para bumbung sing makarya. Kita nggunakake teknologi anyar kanggo tujuan antiskid lan kuwat sing ngasilake daya tarik lan papan sing luwih apik menyang atap.


  • Bobot: 80 ~ 150 gsm
  • Struktur: 4 lapisan - SBPP + LDPP + HDPP + LDPP
  • Tenun: Air jet loom lan loom bunder
  • Werna: Minangka panjaluk pelanggan kalebu SBPP
  • Ukuran: 48 '' X 250 '42' 'X 250'
  • Nyithak: Nganti 4 warna
  • : Kasedhiya dhewe minangka pilihan kanggo sampeyan
  • Detail Produk

    Tag Product

    Katrangan

    ShiningPlast 4-Ply Roofing Roofing underlayment menehi perlindungan sing apik kanggo atap sing larang regane, uga para bumbung sing makarya. Kita nggunakake teknologi anyar kanggo tujuan antiskid lan kuwat sing ngasilake daya tarik lan papan sing luwih apik menyang atap.

    Ora mung underlayment sintetik 4-lapisan, kanthi kauntungan alami produsen tenunan SBPP lan PP / PE. Kita ngewangi pola / embossment sing dirancang ing lapisan SBPP kanggo nambah daya tarik lan uga kanthi cara iki, supaya uga polish merek sampeyan uga.

    Kita uga nggunakake bunder rampung gloss kanthi aditif elastomer khusus kanggo nambah gesekan ing antarane dek bumbung lan kain. Kita bakal nggawe sisih loro antisid underlayment.

    Kekuwatan underlayment ShiningPlast minangka fitur liyane kanggo distributor bahan atap. Kita nambah metode tenun mbandhingake jet banyu tradisional sing digawe kanggo nggawe manawa tegang lan luh nganti tingkat anyar.

    Perawatan UV majeng ing saben lapisan ndadekake jeroan kita tetep stabil ing cahya UV jangka panjang.

    Paket Biasa

    1. Ketat dibungkus kertas utawa PP.
    2. Ikatan sing dirancang khusus kanggo nahan kasebut sajrone pengiriman
    3. Palletization khusus dirancang (AS utawa Pallet standar AS).
    4. Ketat nganggo balutan PE.

    Fitur

    • Awet: ShiningPlast underlayment Kuwat lan Awet. Utamane duwe kekuwatan kuat. Bakal nglindhungi atap payon kasebut ora bakal ditutupi karo bagian sing ambruk.

    • Entheng: Underlayment Sintetik ShiningPlast duweni properti sing entheng supaya luwih gampang digawa dening plumbung.

    • Antiskid: Pola / embossment sing dirancang khusus ing lapisan SBPP kanggo nambahi daya tarik. Kita uga nggunakake bunder rampung gloss kanthi aditif elastomer khusus kanggo nambah gesekan ing antarane dek bumbung lan kain. Kita nggawe loro sisih antisid underlayment nganti par sampeyan.

    • Cuaca Tahan: Wiwit fase penyemperitan benang, mula kita bakal ngurus saben benang bayi kanthi annealing gedhe lan rasio gambar, lan nenun kasebut kanthi looms maju, liwat T-Die Coating nganti rampung, lan kabeh iki bakal njalari tingkat pengecutan sing apik. , tegang / luh lan delaminasi sing apik. Perlindungan façade sampeyan bakal dijamin sanajan ing angin sing kuwat utawa sing ala.

    • Bukti Luh: Ora mung diselehake kanthi lengkap, underlayment ShiningPlast bakal dadi bukti luh kanthi kekuwatan trapezoid.

    • Anti banyu: Ora kaya pirang-pirang bolongan lan jarak ing antarane kaset, kualitas tenunan ndhuwur ShiningPlast ndadekake saben inci ing swasana ing kain.

    • Tahan UV: Kita nggunakake perawatan UV lan penstabil sing paling apik kanggo njamin stabilisasi sajrone paparan UV jangka panjang.

    • Kancing Kancing lan Kelet Kasedhiya

    Teknologi cair panas majeng nawakake pelanggan kanggo pilihan / fungsi tambahan sing dadi underlayment poto. Band adesif bisa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk