Ponsel
+86 18853290076
Nelpon Kita
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@sp-hengrong.com

Membran Atap Bumbung

Keterangan Singkat:

Wiwit bangunan kita kudu ambegan. Dadi luwih akeh materi bangunan kudu diwenehake properti napas kanggo nyegah karusakan kelembapan utawa kelembapan ing njero ruangan.


  • Bobot Kain: 80-200gsm
  • Bahan: SBPP + Lapisan Porous
  • Jembar: (3.3ft ~ 5 ft) 1-1.5meter
  • Dawane rol: 50m (16 ') ~ 100m (328') utawa Selaras
  • Kekuwatan tegangan: 90-350N (standar EN)
  • Nyithak: 1-4 kasedhiya
  • Detail Produk

    Tag Product

    Katrangan

    Wiwit bangunan kita kudu ambegan. Dadi luwih akeh materi bangunan kudu diwenehake properti napas kanggo nyegah karusakan kelembapan utawa kelembapan ing njero ruangan.

    Akeh negara-negara Eropa sing wis nganakake membran bumbung sing dawa banget. Sing ngidini kelembapan tambahan metu, lan uga nyegah banyu ora mlebu.

    Membran Roofing ShiningPlast bisa diprodhuksi kanthi nderek tren iki supaya uap banyu uwal lancar. Membran Breathable ShiningPlast uga ora hidrofilik kanggo nyegah banyu ora mlebu.

    Membran Roofing ShiningPlast Bumbung uga awet lan kuwat amarga kain digawe saka lapisan komposit. 

    Fitur

    ·Kuwat lan awet
    Membran Roofing ShiningPlast Bumbung uga awet lan kuwat amarga kain digawe saka lapisan komposit. Kita ngerti daya tahan lan luh-bukti minangka faktor penting kanggo atap nalika instalasi.

    ·Entheng
    Lapisan SBPP minangka struktur utama nyuda bobot sakabèhé. Pancen gampang banget kanggo nindakake.

    ·Cuaca tahan
    Membran atap shiningPlast ora bisa hidrofilik lan angel sajrone cuaca sing ala. Kanthi perawatan UV sing apik, bakal nglindhungi atap nalika konstruksi utawa saka angin gedhe.

    .Ana ambegan (Nilai SD Kurang)
    Minangka taun, pengalaman produksi lan pangembangan non-tenunan. Kita ngasilake ora mung ambegan. Kita duwe tes WVT lan bukti napas wis entuk nilai sing dhuwur banget (Nilai SD sing murah)

    .U-tahan:
    Rawat UV sing dirancang, nggawe ShiningPlast Breathable Roofing stabil ing cahya UV jangka panjang.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk