Ponsel
+86 18853290076
Nelpon Kita
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@sp-hengrong.com

Pelapisan Film sing bisa dihirupake PP Kain Non-anyaman Kain Non-Tenun Kanggo Gaun Isol Protective

Keterangan Singkat:

Film Coating Polypropylene Spun-bond Nonwoven material uga produk utama kita sajrone dekade kepungkur ing area kain nonwoven. Utamane sajrone Epidemik COVID-19, lapisan kain PP Spun-bond nonwoven sing diprodhuksi ing pabrik kita digunakake ing kabeh jinis industri gaun pengasingan.


  • Bobot: 40-60gsm
  • Bahan: Film lapisan PE + PP Spunbonded Nonwoven kain
  • Jembar: Minangka panjaluk pelanggan
  • Werna: Minangka panjaluk pelanggan
  • Ukuran: 6 '* 8' / 8 '* 8' / 8 '* 10' Max nganti 100 '* 100'
  • Nyithak: Nyithak
  • Detail Produk

    Tag Product

    Katrangan

    Film Coating Polypropylene Spun-bond Nonwoven material uga produk utama kita sajrone dekade kepungkur ing area kain nonwoven. Utamane sajrone Epidemik COVID-19, lapisan kain PP Spun-bond nonwoven sing diprodhuksi ing pabrik kita digunakake ing kabeh jinis industri gaun pengasingan.

    Yen sampeyan duwe kabutuhan lapisan kulit PP spunbond saka kain sing ora dirajut, kita pengin nyengkuyung sampeyan produk kualitas ndhuwur kanthi rega lan layanan sing paling apik.

    Spesifikasi

    Bobot  40-60gsm
    Materi  Film lapisan PE + PP Spunbonded Nonwoven kain
    Jembar  Minangka panjaluk pelanggan
    Werna  Minangka panjaluk pelanggan
    Ukuran  6 '* 8' / 8 '* 8' / 8 '* 10' Max nganti 100 '* 100'
    Nyithak  Nganti 4 warna

    Paket Biasa:

    Gulungan dibungkus inti kertas 2 "utawa 3" lan poli ing njaba.

    Fitur

    · Wujud ambegan: Bahan-bahan saka lapisan kain PP spunbond kain sing ora ditenun kabeh digawe ambegan, sing digunakake digunakake ing industri gaun pengasingan pelindung. Bahan sing entheng lan fleksibel kanggo menehi panggunaan sing luar biasa.

    · Anti-Bakteri: bisa nyegah panularan bakteri liwat permukaan.

    · Anti-statis: Rampung Antistatik ndadekake kain duwe properti anti-statis.

    · Bahan sing ramah lingkungan: Gratis saka bahan kimia wetting kemul lan silikon
    Bahan tanpa kulit sing ditenun nganggo kulit ing njero


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk