Ponsel
+86 18853290076
Nelpon Kita
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@sp-hengrong.com

Babagan Kita

TEKNOLOGI SHININGPLAST CO., LTD.

Spesialisasi ing manufaktur Kain Tenun PP / PE lan Spunbonded PP Nonwoven Fabric.

Kanthi pengalaman lan wawasan sing apik ing industri, kita nyukupi syarat sampeyan kanthi solusi sing paling apik.

Pengalaman

Pangembangan lan pertumbuhan 25 taun nggawe kita ngerti solusi sing luwih apik kanggo sampeyan.

Kualitas

Jaga awake dhewe ing posisi sing paling dhuwur mbedakake kita saka mediocrity.

Bhinéka

Ranté pasokan lengkap lan teknologi maju ngidini kita ngasilake macem-macem produk kanthi kendali biaya sing paling apik.

Who Kita

Qingdao ShiningPlast Material Technology Co,. Ltd duwe rong departemen utama, yaiku anyaman PP / PE lan nonwoven sing diikat PP Spun sing diadegake ing taun 1995. Kita didhasarake ing Qingdao China, kutha plabuhan sing apik.
Kita minangka produsen berorientasi eksport ing saindenging negoro sing khusus ngasilake prodhuk kain tenunan PP / PE lan kain nonwoven PP spun-bonded. Kanthi pola pikir "komitmen, inovatif", kita entuk penghargaan lan tetep entuk persetujuan saka para pelanggan kanthi global lan nggayuh turnamen taunan 42 yuta dolar ing taun kepungkur.

1
about (1) (1)

Wkupluk

ShiningPlast ndarbeni 2 tanduran sing nutupi udakara 40000 sqm. lan pabrik sing dikhususake dening BSCI, OEKO-TEX, ISO 14000 lan ISO 9001. karyawan 302 kita, kalebu 2 tim R&D, padha duwe katrampilan ing saben pakaryan. Kita duwe 6 garis produksi kanggo kain nonwoven kanthi output luwih saka 1300 ton saben wulan (utawa 30000 potongan kabeh jinis) lan 3 garis produksi kanggo kain tenunan PP / PE kanthi kapasitas udakara 1000 ton saben wulan.
Kita mesthi target beda lan unik. Mantep ing manajemen seni negara, teknologi nglereni, ranté pasokan lengkap, uga kauntungan saka kombinasi anyaman lan nonwoven, kita ngasilake macem-macem jinis produk sing kalebu saka bahan bangunan, tarpaulin, bungkusan, pertanian, lan landskap dll. kanthi kualitas ndhuwur.
Kabeh, kabeh syarat sampeyan beda.

Napa Milih Kita

Napa ShiningPlast pilihan sing paling apik? Ora mung amarga kita duwe chain persediaan lengkap (biaya sakabèhé murah) lan kualitas apik banget, uga amarga ngerti babagan nyedhiyakake layanan sing marem. Ngomong babagan layanan sing marem, ora mung konsep sing abstrak. Kita ngomong babagan sistem manajemen sing wis dilatih sing ngerti kepiye nanggapi syarat pelanggan lan pasar kanthi pikiran sing mbukak. Kita ngomong babagan tim penjualan sing berpengalaman ing industri iki sajrone pirang-pirang taun lan ngerti titik nyeri sampeyan. Kita ngomong babagan sistem produksi sing misuwur saka R&D kanggo susunan produksi sing akeh, saka bungkusan menyang pengiriman, lan sapiturute.

about (2) (1)
Taun

SINCE taun 1995

+
Karyawan

KEMAHIRAN VERSED

Meter Square

FAKTOR GAMPANG

USD

TURNOVER Pungkasan taun

Kita ngerti syarat sampeyan lan kita bakal nutupi.
ShiningPlast, ora mung mitra bisnis sampeyan.