Ponsel
+86 18853290076
Nelpon Kita
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@sp-hengrong.com

3-Ply underofment Roofing Roofing

Keterangan Singkat:

Kanggo menehi pilihan luwih macem kanggo pelanggan. Kita uga ngrancang underlayment ShiningPlast 3-Ply kanthi bobot sing luwih entheng sing ngetrapake aditif antiskid elastomer khusus lan proses finansial lumahing kanggo ngerteni traksi sing gedhe. 


  • Bobot: 80 ~ 150 gsm
  • Struktur: 4 lapisan - SBPP + LDPP + HDPP + LDPP
  • Tenun: Air jet loom lan loom bunder
  • Werna: Minangka panjaluk pelanggan kalebu SBPP
  • Ukuran: 48 '' X 250 '42' 'X 250'
  • Nyithak: Nganti 4 warna
  • : Kasedhiya dhewe Kasedhiya
  • Detail Produk

    Tag Product

    Katrangan

    Kanggo menehi pilihan luwih macem kanggo pelanggan. Kita uga ngrancang underlayment ShiningPlast 3-Ply kanthi bobot sing luwih entheng sing ngetrapake aditif antiskid elastomer khusus lan proses finansial lumahing kanggo ngerteni traksi sing gedhe.

    3-Ply uga duwe nilai standar ASTM sing apik kanggo tegang lan luh. Produk underlayment kita bisa uga nyoba tes trapezoid.

    Kanthi penstabil UV khusus, sampeyan ora kudu kuwatir babagan cahya sing suwe sajrone konstruksi.

    Kabeh jinis underlayment dibungkus nganggo AS utawa standar EN (Kasedhiya kasedhiya).

    Paket Biasa

    1. Ketat dibungkus kertas utawa PP.
    2. Ikatan sing dirancang khusus kanggo nahan kasebut sajrone pengiriman
    3. Palletization khusus dirancang (AS utawa Pallet standar AS).
    4. Ketat nganggo balutan PE.

    Fitur

    ·Awet: ShiningPlast underlayment Kuwat lan Awet. Utamane duwe kekuwatan kuat. Bakal nglindhungi atap payon kasebut ora bakal ditutupi karo bagian sing ambruk.

    ·Entheng: Underlayment Sintetik ShiningPlast duweni properti sing entheng supaya luwih gampang digawa dening plumbung.

     ·Antiskid: Pola / embossment sing dirancang khusus ing lapisan SBPP kanggo nambahi daya tarik. Kita uga nggunakake bunder rampung gloss kanthi aditif elastomer khusus kanggo nambah gesekan ing antarane dek bumbung lan kain. Kita nggawe loro sisih antisid underlayment nganti par sampeyan.

    ·Cuaca Tahan: Wiwit fase penyemperitan benang, mula kita bakal ngurus saben benang bayi kanthi annealing gedhe lan rasio gambar, lan nenun kasebut kanthi looms maju, liwat T-Die Coating nganti rampung, lan kabeh iki bakal njalari tingkat pengecutan sing apik. , tegang / luh lan delaminasi sing apik. Perlindungan façade sampeyan bakal dijamin sanajan ing angin sing kuwat utawa sing ala.

     ·Bukti Luh: Ora mung diselehake kanthi lengkap, underlayment ShiningPlast bakal dadi bukti luh kanthi kekuwatan trapezoid.

    ·Anti banyu: Ora kaya pirang-pirang bolongan lan jarak ing antarane kaset, kualitas tenunan ndhuwur ShiningPlast ndadekake saben inci ing swasana ing kain.

     ·UV-tahan: Kita nggunakake perawatan UV lan penstabil sing paling apik kanggo njamin stabilisasi sajrone paparan UV jangka panjang.

    ·Kancing Kancing lan Kelet Kasedhiya

    Teknologi cair panas majeng nawakake pelanggan kanggo pilihan / fungsi tambahan sing dadi underlayment poto. Band adesif bisa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk